...

Det krävs en enorm styrka att inte höja rösten, skrika eller börja gråta när nån ständig, varje dag riktar ett missförstånd eller problem så allt blir mitt fel. Att kunna vara lugn vid ett sånt tillfälle ligger fan inte i min natur. Jag behöver få ur mig all skit på en gång. Men efter så många bråk orkar jag inte längre. Då får det fan vara mitt fel för jag orkar inte bråka. Men ändå är jag en som inte tar skit och jag kan inte glömma. Inte längre. Jag har fan fått nog.

tidig

Hello. Nu sitter jag på skolan och väntar på at vi ska börja... eller att nån annan ska komma. Jag kom hit vid 8 och vi börjar kvart i 9... Och nu är klockan 08.21 så det är ett tag kvar. Jag kom till skolan så tidigt för annars skulle jag ha behövt åka buss och jag har inte kollat upp vilka bussar jag ska ta om jag åker från pappa. Iaf, idag har vi EOS och engelska fast våran engelska lärare är inte här så våran mentor (som oxå har oss i EOS) skulle hitta på nått jobb åt oss -.- tack så mycket...Om vi skulle ha fått gå hem skulle vi har slutat vid 12.

Igår var jag med till Fränsta och spelade match. Vi vann med 4-5. Det var roligt att träffa tjejerna igen och att röra på sig lite =] haha, jag är så lat! Men på torsdag har jag dans oh den här gången ska jag inte försova mig så jag missar den som jag gorde förra veckan =P Nu ska jag börja läsa "Döda poeters sällskap" på engelska...See ya!

Lögdö

Kom hem från Lögdö i förrgår. Vi paddlade, bakade bröd tappade nästan bort oss i skogen och spelade kort och maffia. Jag tappde mina pluggar till min luftmadrass så jag fick täppa till ventilen med godis. Sånadär mörk och-ljusröda bär/hallon. 1/4 sån passade perfekt och det höll hela natten. Andra dan kollade vi på när några spelade bränboll och ssen åkte vi hem. Det var typ bara jag från min klass som inte var less på gården som vi var på. Jag tyckte det var mysigt, men det var väl bara jag =P

Lisa, Kristina, Julia, Agnes, Isabelle, Hanna och Lisa med ryggen mot kameran =)


Jag och Erika =)


skvadern

Jahopp, första dan på gymnasiet var helt okej. Klass ES1 är udda men okej. Inte som Saras klass som jag var hos när jag hade slutat. Haha dom var mer... pluggisar, men det är väl så det ska vara. Jag tror det kommer bli riktigt bra på Skvadern och det är skönt att vi har arbetsrum där man sitter 8 st vid två bord. Jag hamnade med två tjejer och en kille man han kom inte eller så hittade han inte rummet, vem vet? Våra metorer var också bra och min teaterlärare var den extrema teaterläraren med knut i håret, lång gulgrön "kappa/kofta" och rött läppstift, barfota i skorna och runt 60. Roligt med en färgklick i det rummet som vi har som "hemklassrum". Rummet kallas för Black Box. Varför? Jo, för golvet är svart, väggarna är svarta och taket är svart. Vi har svarta stolar och en svart soffa. Kan bli lite deprimerande i längden kanske. Iaf, efter skolan gick jag och Sara ner till stan för vi visste inte vart bussen gick från skolan. Vi åkte hem till henne och började planera till filmen/trailern som vi ska göra för Hungerspelen. Vi släpade med Ida till spåret vid Usland och spelade in lite scener på Ida när hon springer runt med sin pilbåge och sen när Ida var tvungen att åka, åkte Sara och jag till en bäck för att spela in en scen med Peeta när han har kamofletat sig. Vi höll på att dö av skratt när jag skulle "kamoflera" Sara i lera/sand för det kom i hennes ögen. Håll utkik efter den på våran andra blogg (hungercatchjay.blogg.se) Aaaand...CUT!

Vi fick en väska från skolan =P


benvärmare och skolan

Har varit hos den bästa Frida sen igår och idag var vi på stan och shoppade lite. Jag köpte ett par grönblåa benvärmare. Riktigt coola faktiskt ;) Sen träffade vi Carro så gick vi och köpte glass. 

Så... Imorgon börjar jag på gymnasiet. Estet, teater på Skvaden. Det ska bli kul med ny skola och nya kompisar. Men jag kommer gå vilse när jag ska till aulan som jag inte vet vart den ligger. Känner endast en tjej och en kille som går i min teatergrupp som ska gå i min klass. Måste nog hitta nån av dom så man inte störtar in i aulan själv 10 minuter försent. Haha, nejdå det ska nog gå bra. Kommer kännas konstigt dock att inte ha Frida med sig eftersom vi har gått i samma klass i 12 år nu. Men jag överlever =P Jag skulle börja vända på dygnet till den rätta tiden i förrgår och det slutade med att jag nästan dygnade. Jag gick och la mig kl. 10.00 på morgonen och sov till typ 3. Hihi, inte okej. Men ikväll ska jag gå och lägga mig vid iaf 10.00... på KVÄLLEN!!!

Lycka till med skolan alla ;) Over and out!



Benvärmana =)

söt bild

Nu ska jag till Frida för att övernatta i hennes place =P



Btw, ÄLSKAR DEN HÄR BILDEN!!! =DDD

Tjejmiddag

Jag, Sara, Frida och Therese var hos Carro igår på en tjejmiddag. Riktigt trevligt om jag får säga det själv =) Vi spelade spel, Frida och jag blev besegrade i tecken av Sara och Carro, vi kollade på film och åt paj. Tog lite bilder också.


Frida och Thereses fötter.


Frida =D

Therese i closeup.

Aragon

Frida och Carro som är inne i filmen.


Sara och Frida som chillar med fotmassage.


Tack för en trevlig kväll ;)

allt möjligt

Idag har det inte hänt mycket... städat huset när jag kom hem med hjälp av mamma. Sen satt jag vid datorn och ritade en bild av Katniss från Hungerspelen. (Kolla Saras och min blogg: hungercatchjay.blogg.se) Sen kom farmor och farfar och vi kollade på välgörenhetsmatchen mellen västerås och icebreakers. Sen har jag fortsatt på min "bok/berättelse" som går så segt. Kommit lite längre på folket. Hur karaktärena ska vara liksom. Hoppas jag kommer nånstans imorgon. Jag ska till Sara och vi är ju i princip datanördar så jag ska ta med mig min dator och vi ska fixar lite saker. Det kanske blir ett dopp på Släda också om det inte är för kallt. Bye! =)   

städa

Nån som vill hjälpa mig att städa vårat hus? Enligt min bror ska hela huset vara rent innan pappa kommer hem. Men ska han hjälpa till? Nejnej, han jobbar ju. Och då kan man ju inte städa eller äns hjälpa till lite. När han kommer hem från jobbet sover han och sen åker han på träning. Och vems skit är det jag ska plocka upp? Jo hans naturligtvis! Äcklet säger att eftersom jag ändå inte gör nått på dagarna kan ju jag städa. TACK FÖR DEN! själv har jag inte sovit hemma på tre dagar medans han har det hela tiden. Om han kunde plocka lite hemma lite då och då skulle det inte vara så stökigt. Den ända röran jag bidraget till är mitt rum och det behöver dom ändå inte gå in i. Nu var tydligen pappa i stan så jag kommer ändå inte hinna städa för jag är hos mamma just nu. Va lyckat... 


soluppgång...eller inte

Illa... Jag och Carro skulle upp kl.05.00 i morse för att gå och kolla på soluppgången nere vid vattnet. Efter tredje gången när mobillarmet ringde gav jag upp med att försöka väcka Carro så jag somnade om och vi sov till kl.14.00 istället =) När vi vaknat gick vi till Sara där Frida och Ida också va. Sen gick Carro, Frida och Ida hem för dom skulle till Thoren på infomöte. Jag och Sara har precis varit och badat på Släda. Det var faktiskt ganska varmt i vattnet. Såg en het kille med sixpack =O We like =D Nu har vi fasnat framför våra datorer. Sen ska vi fixa lite med våran andra blogg hungerspelen! kolla in den ;D



En annan het kille med sixpack! (Y) ;D


Innebandyn...

Okej nu har jag pratat med min innebandytränare. Jag har egentligen slutat i innebandyn (igen) men om dom behöver en målvakt och om jag har tid så kan jag hoppa in. Med tanke på att jag har dansen, teatern och skolan så låter det som en bra deal. Jag vill verkligen satsa på dansen och teatern och det känns som ett bra beslut. Så... jag får träna när jag vill och hoppar in i matcher om dom behöver mig.   

Fotodag

Har varit nere vid vattnet idag och fotat lite =)
(OBS! Bilderna är redigerade ;))



 

 













Bok blir film.

Alla har nog hört talas om filmen The Last Song som nyss har kommit som handlar om Ronnie som spelas av Miley Cyrus. Ronnie tvingas spendera sommaren hos sin pappa som hon inte har pratat med på tre år. Filmen är baserad på en bok av Nichloas Sparks som också har skrivit manuset. Jag har läst boken på engelska och jag såg filmen igår. Och att göra en bra film av en bra bok är inte alltid så lätt, men den här gången har dom lyckats. 
Julie Anne Robinson som ressigerade filmen har lyckats fånga exakt den känslan som man fick i boken och satt den i filmen. Även om det var lite ändringar här och där så har dom fått med det mesta på ett bra sett. När jag läste boken grät jag som en barnunge och det var omöjligt att inte få tårar i ögonen när men såg filmen. Både filmen och boken kan jag rekomendera och ha en näsduk inom räckhåll.



Skor

Investerare ett par vinterskor idag när jag och Carro var på Birsta. Nu ska jag inte köpa nått på ett tag eftersom jag nu är helt pank. Men mina gammla skor har jag haft i ungefär 4 år så det var time att byta ;P 






Justin Bever

Har varit hos Carro idag då. Vi gick och köpte en glass sen gick vi ner till hanmen där vi hittade en övergiven liten eka som vi försökte fixa men det gick inte så bra för det var hål i den. Sen kom Sara ner och satt och typ kollade på när Carro och jag öste ur vatten från båten. Sen gick vi hem till henne och hon fixade min blogg som ni ser. Tack Sara! =) När Carro och jag kom hem igen åt vi sen gjorde vi Justin Bieber (Bever) lite manligare, föruton örhänget... och ögonskuggan... och eyelinern. Men visst blev han LITE snyggare? xD
 

Idag?

Nu har jag väldigt tråkigt. Därför ska jag till min kära kompis Carro och roa mig. Om bara Victor kunde bli klar så han kan jutsa mig... Hans kompis som också ska med sitter och spelar tvspel så det kommer ta ett tag innan vi kommer iväg. Tjohooo -.-" Efter typ 3 dagar inne i huset kanske det är bra att komma ut lite...

Min design på bloggen kommer troligen bli bättre ikväll när Sara ska fixa till den. Jag vet nämligen inte hur man gör. Så då blir den lite roligare. Peace!

  


Hejhopp =)

Jahopp, jag har hamnat i bloggandet jag med. Det var väl bara en tidsfråga... Anyway, jag, far och farfar ska iväg och kolla på brorsans hockeymatch i Njurunda snart. Vi håller tummarna. Själv funderar jag på om jag ska skicka in ett bidrag till unga st och kanske får ett litet jobb. Men då kanske jag inte har tid med dansen, teatern och skolan som snart börjar. Första året på gymnasiet ska bli... roligt faktiskt. Även om dom säger att estet kanske inte är så brett men, jag menar, man har grundämnerna plus det roliga. Det kan ju inte bli bättre. Jag längtar =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0