Småsaker som slutar som stora

Jag, Alex och Mimmi sitter på skolan och gör mest ingenting. Vi fnittrar åt gifs och texter från tumblr och äter chokladbollar. Jag ska på teatern senare men för första gången på... för alltid så känner jag att jag inte har någon lust. Det är inte det att jag inte har tappat intresset för det har jag verkligen inte men idag känner jag bara inte för det. Vi får se hur jag gör. Annars känner jag en större längtan till att flytta hemifrån nu än någon gång innan. Jag vill känna att jag har mitt eget ställe att gå till efter skolan eller vart jag nu kommer ifrån. Vll bara att skolan ska ta slut så man kna börja leva lite mer. Ut och resa.
 
     

Jag vill ha en tatuering eller två...

Hello hello! Första dagen på den sista terminen av den "obligatoriska" skolan. Nu är ju inte gymnasiet obligatoriskt men ni förstår vad jag menar ;) Det är "bara" 149 dagar kvar tills jag tar studenten med mina fellow calssmates! Och jag kom på idag att jag kommer gråta som ett litet barn... Och sen hoppas jag på jobb och även om jag har en plan känns det som att "men vad gör jag om det inte går enligt denna plan?" Jag har inte riktigt någon plan B. Nu blev jag lite nervös... Okej vi skiter i framtidsplanerna just nu och fokuserar på nuet så slipper jag få den ångesten som alla som inte vet vad dom ska göra efter skolan har. Bra. 
För övrigt så har jag hittat en ny fandom (mina sen förr är ju sherlock, SPN, ,m.fl.) men denna gång är det inte en serie utan vloggare som man säger om man ska "prata internet". Och jag tänkte visa er en video där mina favoriter pratar om språket på internet. Tvillingarna heter Jack och Finn och killen i mitten heter Dan och alla kommer från England så det är mitt nästa resemål! Enjoy!
 
 
Annars så vill jag ha en ny systemkamera som man också kan filma med och jag kollade på media markt och den kostar bara sisådär 14.390kr så om jag sparar och bara önskar mig pengar när jag fyller år så kanske... eller? Anledningen är att jag vill ha en bättre filmkamera än den jag har nu och en bättre systemkamera samtidigt så varför inte ta två flugor i en smäll ;D (Och ja, jag kanske har blivit lite inspererad av dessa pojkar att börja vlogga nu efter studenten för att se om någon är intresserad att se vad som händer i mitt händelserika liv! Döm mig inte!) See ya! // Flidus

RSS 2.0