Something no one can picture, imagine or draw

Hemma... äntligen. Det har varit en rolig men utmattande resa uppe i Vemdalen. Första dagarna var inte så jobbiga men igår... Det var roligt men samtidigt jobbigt. Vi lånade en skoter av våra grannar och hyde en plus en släde för två personer (det var jag, pappa, Carina, Stina och Abbas) och drog ut på en skotertur vi ca. 12 på dagen. Det var strålande väder och helt vindstilla. Vi åkte runt i jättefina led tills vi kom till en stuga där vi stannade för att grilla och äta korv och bara ha mysigt. Och när vi sen kollar ut från stugan igen ser vi detta:


Det är snöstorm ute. Va fan kom det ifrån??? Iallafall så trycker vi i oss korvarna och sätter oss på skotrarna för att inte tappa bort lederna eftersom vi nästan inte hittar bland Vemdalens skoterled eftersom vi inte har åkt skoter där förut... Vi ser nästan ingenting och när vi har åkt ett tag lägger sig stormen och vi åker över en bro som vi inte har sett förut och vi inser att vi har åkt fel ändå. Men vi tänkte att vi inte kan vara så långt borta och fortsätter att åka framåt och hamnar ännu mer vilse. Jag föreslår vid detta tillfälle att vi ska åka tillbaka samma väg som vi kom men som vanligt så lyssnar ingen på mig och vi kör ännu längre bort. Klockan tre är pappa ganska arg och less och han drar bara ner stämningen ännu mer med sina svordommar och anfall när skotern med släden åter fastnar i djupsnön. Ca. halv fyra kommer resten av våran lilla grupp på att man kan åka tillbaka samma väg som vi kom! Vilken bra idé! Att ingen  tänkte på det förut... Det hela slutar med att vi kommer tillbaka stugan vi körde vilse ifrån från början och nu när det är sol ute igen kan vi se vart vi åker och vi hittar hem igen runt kvart i 5-5. Så vi fick ett riktigt äventyr uppe i fjällen och vi har lärt oss ett och annat. Förutom det så har det varit en bra och skön resa till våran nya stuga =) Här kommer lite mer bilder ;)


Utsikten från våran stuga ;) Inte så illa va?!








Me in the släde ;)



Ps. Vi har åkt ca. 65 mil i bilen idag. Först åkte vi hem från Vemdalen till Alnö, sen till Kramfors för vi skulle släppa av Abbas och Stina och sen till Husum för Victor hade match (dom vann med 5-1) och sen hem igen. Jag gillar att åka saker ja ;) See ya! // Flidus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0